Menu

Recensies

Hier kunt u een (korte) recensie plaatsen over uw ervaring van uw bezoek aan Kapsalon Astrid.

51 thought on “Recensies”

 1. Linda schreef:

  Dankzij Astrid krijg ik het eindelijk voor elkaar om mijn haar te laten groeien. Ze geeft hele goede adviezen, je merkt meteen dat ze een echte professional is met tonnen ervaring. Ook voor het kleuren kan ik heel goed bij haar terecht. En dankzij haar tips houdt de kleur ook langer. Laatst nog, kreeg ik een oprecht compliment over mijn haar van een vriendin die ik al een tijd niet had gesproken. Het is echt een verschil hoeveel beter de kwaliteit van mijn haar is, sinds ik bij Astrid klant ben.

 2. Jérémie schreef:

  I’ve been studying in Utrecht for 1 year, and I was living in the neighborhood of Astrid Kapsalon. Went there in my first week, and never been anywhere else! I’ve always been very happy of my haircut, first, but also with the very friendly and welcoming person of Astrid. I strongly strongly recommend!!
  Thank you Astrid
  grottoes from SWITZERLAND,
  Jérémie

 3. Nienke schreef:

  Na een tip van een vriendin een paar jaar geleden bij Astrid terecht gekomen, en ik wil nooit meer naar een andere kapper! Kwaliteit, no nonsense, goede adviezen — Astrid is een meester in haar vak. Ik woon sinds kort in Engeland, maar ik deel m’n trips naar Nederland zo in dat een bezoekje aan Astrid er nog tussen past!

 4. Maaike schreef:

  Ontzettend fijne en vakkundige kapper.
  Al jaren gedoe met kappers die niet met lang krullend haar om kunnen gaan. Nu met Astrid eindelijk een kapper gevonden waar ik vol vertrouwen in heb, en het is nog gezellig ook!

 5. Anje schreef:

  Ik woon al 5 jaar in Utrecht en heb de nodige kapsalons “versleten”. Nooit helemáal of helemaal niét blij met het resultaat 🙁
  Maar nu wel! Nadat Astrid me de eerste keer heeft geknipt, zit m’n haar 6 weken hartstikke goed!! Een zeldzaamheid voor mij. Astrid verstaat haar vak: weet wat goed is voor je haar en geeft eerlijk en no nonsens adviezen om je haar goed te verzorgen. Ik ben ook een blijvertje Astrid!

 6. Michelle schreef:

  Inmiddels kom ik al een aantal jaar bij Kapper Astrid en mijn haar wordt er steeds beter van. Al meteen vanaf het begin kreeg ik tips hoe ik mijn haar sterker en beter kon maken en het is gelukt! En dat zonder pijn in de portemonnee, want zowel de prijzen van de kapsalon zijn zeer gunstig als Astrids adviezen. Want een goede verzorging van het haar hoeft dus eigenlijk niets te kosten: geen dure shampoo’s, conditioner alleen ter preventie, geen borstel maar een grove kam enz. Van sluik, dun haar, is mijn haar nu een volle bos met veel slag (bijna krullen) geworden. Inmiddels zijn verschillende vriendinnen en vrienden van mij klant geworden bij Astrid. No nonsense, gewoon kwaliteit. Kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben.

 7. Marleen Vernooij schreef:

  Altijd als ik binnen komt zegt Astrid ‘ik knip je alleen als je er niet teveel af wilt hoor’, haha! Mijn lange haar wordt met veel zorg geknipt en gemodelleerd en krijg altijd veel complimenten na mijn bezoek aan Astrid! Daarnaast is het gewoon heerlijk zitten bij haar en nooit geforceerd.

 8. Iris schreef:

  Al tijden was ik op zoek naar een goede kapper, maar telkens werd er teveel afgeknipt van mijn haar en moest ik verplicht een half uur lang over het weer praten. Tot ik verhuisde naar Ondiep en daar Astrid vond, die ik aan iedereen kan aanraden! Sinds zij mijn haar knipt ziet het er glanzend en pluisvrij uit. In haar salon is het gezellig, met de hond en een kop koffie zou ik er mijn hele dag wel kunnen doorbrengen!

  Bedankt Astrid en tot over 3 maanden weer!

 9. Paul schreef:

  Tijdens m’n studententijd jaren geleden, woonde ik op de Nieuwlichtstraat. Toen al ging ik altijd naar Astrid, ik was altijd zeer tevreden over m’n haar en daarbij altijd zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen.
  Nu wonende in Parijs ben ik tijdens de kerstvakantie weer terug gegaan en als vanouds goed geknipt en gezellig gebabbeld!!

  Tot een volgende keer Astrid!

  Dank! En vele groeten,

  Paul

 10. Annemiek schreef:

  Tijdens een gezellig praatje wordt mijn haar weer mooi in model geknipt. Heerlijk!

 11. Dyana schreef:

  Kom al vele jaren bij Astrid en omdat ik niet wist van een website nooit een recensie geplaatst…….bij deze dus!
  Professionele kapster die van mijn stro-haar altijd weer een glanzende bos weet te maken. De koffie is altijd vers en ook voor een praatje is altijd ruimte. Dankjewel Astrid voor de vele jaren goede service en petje af, dat je ook in de gigantische bouwput in de wijk, door wist te gaan!!!! Zie en spreek je binnenkort weer!

 12. Robianne schreef:

  Sinds ik bij Kapsalon Astrid kom, hoef ik niet meer bang te zijn dat mijn lange haar te kort wordt geknipt. Ik ga nu vaker naar de kapper en daardoor ziet mijn haar er altijd gezond en verzorgd uit. Heel prettig! Er wordt ook altijd meegedacht als ik weer eens iets nieuws wil proberen met mijn haar en dat allemaal voor een prima prijsje. Super fijn!

 13. Annemiek schreef:

  Heerlijk, mijn haar weer vakkundig gekleurd en geknipt. Wat mij betreft zijn de feestdagen nu al geslaagd. Dank je, Astrid!

 14. denise schreef:

  Hoi Astrid,

  Ik ben altijd zeer tevreden hoe je mijn haar doet.
  Het is altijd gezellig bij je.
  Nu wordt het alleen een eindje rijden van uit eethen haha, maar heb het er voor over! Tot de volgende keer!

 15. Anita schreef:

  Samen met Astrid een apart kapsel met een erg lange (zorgvuldig bij elkaar gespaarde) vlecht gefixt..
  Maar ook zonder de noodzakelijke knipbeurt staat de koffie altijd klaar..
  Dank je wel dat je al jaren mijn kapster bent..

 16. jordan wilson schreef:

  hey astrid, just a message to say thankyou and what a fantasic hair cut you gave me it is absolutly amazing! i love it its pefect! after having a bad hair cut in spain i came to you and you sorted it right out and cut it evenly which i appreciate thankyou very much looking forward to many more haircuts to come 🙂 dank je vel xx

 17. Roman schreef:

  Speciaal uit Hilversum gekomen naar kapper Astrid. Zeer vriendelijk en gezellig, bovendien kent ze als de beste haar vak.

 18. Nadine schreef:

  Ik maakte me al lange tijd zorgen om mijn haren toen ik op advies van een vriendin voor het eerst bij Astrid kwam. Astrid heeft me van erg goed advies voorzien, me simpele tips gegeven voor thuis en met resultaat!
  Ik heb erg lang haar dat dun en slap werd waardoor ik er niets leuks mee kon doen. Inmiddels ziet het er stukken beter en voller uit, weet ik precies hoe ik mijn haren moet behandelen om beschadiging te voorkomen en ben ik zeer tevreden.
  Nog nooit ben ik zo goed geholpen door een kapper!

 19. Barry schreef:

  Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met de kapsalon bij mij aan het einde van de straat. Wat een leuke, gezellige en oprechte zaak zeg. Goede prijs/kwaliteit verhouding, maar vooral heel gezellig.
  Een echte aanrader!

 20. Lisette schreef:

  Heel fijne kapster. Moeiteloos en snel het haar van mijn 1,5 jarige weer netjes gemaakt. Mijn haar knipt ze perfect, zodat het weer een tijdlang vanzelf goed valt.

 21. Annemiek schreef:

  Na een ontspannen uurtje bij Astrid zie ik er weer goed uit, waardoor ik de wereld weer aankan. Dank je, Astrid!

 22. Jeanine schreef:

  No-nonsens, gezellige sfeer en een betaalbaar en goed kapsel. En als je wil, maakt ze het ook festival-proof voor je, zodat je een heel festival lang met een goede kop rondloopt 🙂

 23. Thomas schreef:

  Prima geknipt, altijd fijn om even langs te komen bij Astrid.

 24. Jan schreef:

  Kapsalon Astrid is super! Gezellig, altijd een kopje koffie en een leuk praatje. Kom er nu ongeveer een jaar en zal dat ook blijven doen! Een echte “Aanrader” voor ieder die een goede, gezellige kapper zoekt en voor een goede prijs.

 25. Sarah schreef:

  I have been going to Astrid’s Kapsalon for more than two years now and was always happy with her advice and the haircut. Astrid is passionate about her profession, she cares about her customers and creates a ‘gezellige’ neighbourhood atmosphere in her little salon. A recommendation!

 26. bep schreef:

  Ik kom al 15 jaar bij Astrid en ik ben heel erg tevreden.Mijn haar vertrouw ik alleen aan haar toe.
  Ze knipt zo goed dat ik er weer als jaren jonger vandaan
  kom. Dat geeft dan meteen zo “n goed gevoel dat mijn
  hele dag niet meer stuk kan .

 27. Gonnie en Kim schreef:

  Erg blij met onze nieuwe kapsels! En ik kim erg tevreden over de shampoo en hoe het nu valt! Zal geen cremebehandeling meer gebruiken hihi! Dankjewel voor de gezellige tijd.

  Groetjes gonnie en kim

 28. Michiel schreef:

  Als vanouds kopje koffie en met vakkundig gebarberd hoofd weer tevreden de zaak uit – met attent kerstkadootje!

 29. Anita Aalsma schreef:

  Helaas moest ik een andere kapper zoeken omdat mijn eigen kapster vol zat deze maand.
  Maar ik ben niet zo heel tevreden met mijn kapsel.
  Heb het gevoel dat er in plaats van 1cm veel meer afgeknipt is en van mijn pony is nauwelijks wat afgegaan.
  Het is een laagjes kapsel wat ik had en daar is nu nog maar weinig van terug te zien. Jammer, want het duurt heel lang voordat het weer zo is zoals het was.

 30. Dirk schreef:

  Dirk is al sinds dat hij een half jaar was vaste klant en gelukkig begrijp jij altijd welke coupe hij nu weer wil waardoor hij er steeds stoerder uit gaat zien. Astrid bedankt en fijne feestdagen Dirk en Annemiek

 31. Joyce schreef:

  Vandaag weer bij Astrid geweest. Het is altijd gezellig en Astrid neemt echt de tijd voor je. Ze geeft goed advies en probeert je niks aan te smeren zoals bij de meeste kapsalons. Ons dochtertje van bijna 3 voelt zich helemaal thuis en klimt zo in de stoel. Kortom helemaal toppie!

 32. Denise schreef:

  vorige week ben ik weer bij je geweest en ik ben weer super blij met mijn kapsel.
  Ik kom graag bij je astrid.
  Het is gezellig en knus en je kan leuk babbelen.

 33. Karin schreef:

  Hoi Astrid,
  Peter was inderdaad heel leuk geknipt 😉 het viel me meteen op dat hij bij een andere kapper was geweest dan die waar die normaal altijd gaat.
  Ik kom de volgende keer zeker met Peter mee als is het dan wat ver rijden, dat hebben we er beiden wel voor over.
  Groetjes.

 34. Margreet schreef:

  Een super gezellige zaak,waar de koffie altijd klaar staat.
  En ik altijd weer blij naar buiten stap als mijn haar weer goed zit.:-)

 35. wilma schreef:

  hey astrid ben voor de eerste keer bij jou geweest was erg gezellig voelde me echt thuis bij jou je bent een tof wijffie me haar ben ik echt tevrede over kom zeker weer teug bedank meid dat je me haar zo leuk heb gedaan

 36. Peter schreef:

  Hoi Astrid, leuk na 32 jaar weer door je geknip te zijn, ik ben zeer tevreden kom zeker bij je terug, al moet ik er wel ver voor rijden dat heb ik er wel voor over. groetjes

 37. betsy schreef:

  hallo lieverd ben woensdag weer geweest en het was weer super gezellie en ben weer zeeeeeeeer tevreden zit weer lekker in model altijd knus en gezellig met een peukje en een bakkie na 10 jaar nog super te vreden ga zo door mop je verdient het

 38. Tamara schreef:

  Oh ja, nog vergeten te vermelden: leuke website!!!

 39. Tamara schreef:

  Hoi Astrid,

  Bedankt voor weer een mooi blond kleurtje. Krijg van iedereen heel leuke complimenten. Ik kom vandeweek nog even langs met Sjuul.
  xxx-jes Tamara

 40. Peter schreef:

  Hoi Astrid,
  Ik ben vanmorgen langs je kapperszaak gereden, Ik was deze tegen gekomen op internet.
  Ziet er heel netjes en verzorgt uit, Ik ken je ook niet anders dat alles er super verzorgt uit ziet.
  Veel succes. Misschien tot horens. Groeten Peter

 41. Hans schreef:

  Ik woon niet in de wijk maar kom al enkele jaren bij Astrid. Zeer tevreden, behalve over de eerste grijze haren die bij werden gesignaleerd ;-).
  Daarnaast is het er altijd gezellig, gespreksstof genoeg!

 42. sjanny schreef:

  vandaag weer bij astrid geweest,kom er nu al 5 jaar altijd gezellig ,praatje, bakkie erbij,en dan ook nog tevreden over je kapsel naar huis wat wil je nog meer?? toppie astrid ben zoals gewoonlijk weer dik tevreden groetjes sjanny

 43. Anneke schreef:

  Hier terecht gekomen via goede recensies op forums. Veel tips gekregen over de behandeling van mijn haar en welke kam het beste te gebruiken. Na oneindig veel kappers bezocht te hebben, ben ik nu blij met mijn haar en kom ik zeker terug bij Astrid! Bedankt!

 44. HemaMonsou schreef:

  Vandaag weer bij Astrid geweest ,was weer erg gezellie en weer hellemaal happy met mijn haar ,zeker een toppie kapster groetjes helma

 45. yvonne abels schreef:

  Via Ondieptv ben ik bij Astrid terecht gekomen. Ik kom er nu zeker alweer een jaar. Erg leuk was het toen een student het Ondieplied kwam promoten. Allerlei studenten en klanten waren van de partij.

  Het is altijd weer heerlijk als mijn coupe er weer in zit. Ik vind dat echte kunst. Ook vanmorgen was het weer heel gezellig. Je komt er niet alleen om te knippen maar ook voor een kopje thee of koffie.
  Ik hoop dat dit een succesvol jaar wordt voor jou.
  En natuurlijk een heerlijke vakantie.

 46. anja schreef:

  Astrid je bent een toppertje , gelukkig woon ik weer in utrecht, om vanuit het zuiden van het land te komen was een beetje te ver. Tot na je vakantie en geniet er lekker van. .groetjes anja

 47. Marian Agterberg schreef:

  Kom al een paar jaar bij astrid,het is altijd gezellig.Ik ben 2 jaar geleden verhuist uit ondiep,maar ga nog steeds naar astrid.
  Krijg alleen maar complimenten over mijn nieuwe coup.
  Bedankt voor het goede advies astrid.

 48. Anne schreef:

  Astrid – jij hebt een fantastischplekje voor jong en oud. Het is niet alleen gezellig bij je – je verstaat je vak en ik durf met een gerust hart iedereen naar je toe te sturen.
  Je ziet me dezer dagen weer – het is hard nodig.
  Anne (woonboot)

 49. Jose van Staa schreef:

  Kom al weer een poosje bij Astrid. Een echte aanbeveling.
  Vriendelijkheid, gezelligheid en bovendien altijd een goede coupe voor een betaalbare prijs. Ik hoop er nog lang te komen.
  Groetjes Jose

 50. Marjan Kuiper schreef:

  Zwerf al een tijd, op zoek naar een goeie èn aardige kapster.
  Na m’n bezoek vanochtend eindelijk het idee dat er iemand met verstand van zaken en liefde voor het vak, met m’n haar is bezig geweest. We gaan nu naar een nieuwe coupe
  “toewerken”; heb er weer vertrouwen in gekregen. Bedankt Astrid.
  groetjes, Marjan

 51. Laurens schreef:

  Een paar keer geweest voor een knipbeurt. Lekker knus zaakje, en ook goed geknipt, zeker voor de prijs.
  Verder erg vriendelijk in de omgang en ik zal er voorlopig nog lang blijven komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *